Link naar ons verhaal

Joblink: Het verhaal van Jolien en Gertjan

“Met menselijk inzicht, werklust, ervaring en een ongedwongen aanpak willen wij het verschil maken.” - Jolien De Bontridder, oprichtster Joblink

In de lente van 2014 trok in mijn stoute schoenen aan en stapte ik binnen bij Accent Jobs. Ik wou er héél graag werken. Hoewel ik geen relevant diploma had, kreeg ik de kans om me te bewijzen. En dat deed ik. Ik startte als uitzendconsulente en groeide door naar business manager. Na Accent Jobs werkte ik nog voor andere uitzendbureaus om dan, na zeven boeiende jaren, mijn eigen bedrijf te starten.

Waarom ik mijn eigen zaak ben begonnen? Omdat ik heb gemerkt dat mijn methode werkt. Ik kies overtuigd voor een menselijke, informele aanpak. In alle vrijheid wil ik een verbindende rol spelen tussen kandidaat en werkgever. Vandaar ook de naam Joblink. Dankzij mijn ervaring en empathie de juiste match vinden, dáár put ik veel energie uit!

Maar ik doe dit niet alleen. Ik heb een geweldige partner aan mijn zijde die me ondersteunt. Gertjan werkt als bootman in de haven van Antwerpen. Zijn ervaring met technische beroepsprofielen is een troef voor ons bedrijf. Samen streven we dezelfde waarden na: menselijkheid, doorzettingsvermogen, transparantie en een no-nonsense aanpak. Samen zijn we Joblink, dé schakel tussen talent en bedrijf.

/assets/img/website/AX8A6235-Editzwsm.jpg

Wij zijn de link tussen jouw talenten en een werkgever die bij je past.